2008. május 29.
HÚSOS ZÖLDSÉGTÁL
HÚSOS ZÖLDSÉGTÁL / Latsia
4 főre
2 paprika
1 cukkini
2 sárgarépa
25 szem fekete olívabogyó
1 tk só
1/2 tk bors
1 tk oregano vagy/és bazsalikom
2 ek olívaolaj
kb.40 dkg Párizsi vagy Debreceni vagy virsli
köretnek: 4 adag bulgur vagy kuszkusz vagy gersli vagy búza, ízlés szerint
A zöldségeket daraboljuk és összekeverjük az olívával, a sóval, a fűszerekkel és az olívaolajjal.
Egy tűzálló tálba vagy tepsibe halmozzuk, széthúzzuk és középre tesszük a feldarabolt húst.
180 fokon 15-20 perc alatt megsütjük.
Közben elkészítjük a köretet, a leírása alapján.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése