2008. május 20.
Kínai marhahúsos saláta
Kínai marhahúsos saláta / Latsia
40 dkg puha marhahús
1 ek olaj kínai ötfűszerkeverék
só, bors
1 zacskó vegyes saláta
1 sárgaszínű paprika
8 koktélparadicsom
1 szál újhagyma
1 doboz vegyes babkonzerv / búza is van benne
balzsamecet, só
Felforrósított serpenyőbe tesszük a csíkokra vágott húst és pár perc alatt átpirítjuk.
Közben enged egy kis vizet, az nem baj, finom szaftja lesz így.
Fűszerezzük és letakarva félretesszük.
A saláta hozzávalóit összekeverjük, egy kicsi sót és egy kis balzsamecetet teszünk rá.
A húst a szósszal együtt ráhalmozzuk és megszórjuk snidlinggel.
Latsia: - régóta várakozik ez a kínai fűszerkeverék a polcon, de most egyre többet használom, mert nagyon finom - a marhahúst /igaz, itt nagyon jó minőségűek a húsok/ csak pár percig szabad sütni, mert rágós lesz különben
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése