2008. május 21.
Kávés csokis kekszek
Kávés csokis kekszek / Latsia
30 db lesz belőle
220 g szobahőmérsékletű vaj
125 g barna cukor
125 g cukor
2 tojás
1 tk vanília kivonat
275 g liszt
1 tk só
1 tk szódabikarbóna
30 g kakaó
1 tk nescafe-por
150 g fekete csoki darabolva
150 g fehér csoki darabolva
Keverd habosra a cukrokat a vajjal.
Keverd hozzá a tojást és vaníliát.
Add hozzá a lisztet, a sót és a szódabikarbónát, jól keverd össze.
Most tedd egy külön tálba a tészta egyik felét és keverd bele a kakót, a kávét és a fekete csokit.
A maradék tésztába pedig a fehér csokit.
Adagolj egy tepsire 1-1 ek-nyit mind2 tésztából egymás mellé.
Hagyj elég helyet a tésztahalmok közt.
170 fokon 8-10 perc alatt süsd készre.
Latsia:
- csokicseppeket tettem bele
- kekszformában sütöttem
- megsütöttem külön is, úgy is finom
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése