2008. május 21.

Kávés csokis kekszek



Kávés csokis kekszek / Latsia

30 db lesz belőle

220 g szobahőmérsékletű vaj
125 g barna cukor
125 g cukor
2 tojás
1 tk vanília kivonat
275 g liszt
1 tk só
1 tk szódabikarbóna
30 g kakaó
1 tk nescafe-por
150 g fekete csoki darabolva
150 g fehér csoki darabolva


Keverd habosra a cukrokat a vajjal.
Keverd hozzá a tojást és vaníliát.
Add hozzá a lisztet, a sót és a szódabikarbónát, jól keverd össze.
Most tedd egy külön tálba a tészta egyik felét és keverd bele a kakót, a kávét és a fekete csokit.
A maradék tésztába pedig a fehér csokit.

Adagolj egy tepsire 1-1 ek-nyit mind2 tésztából egymás mellé.
Hagyj elég helyet a tésztahalmok közt.
170 fokon 8-10 perc alatt süsd készre.

Latsia:
- csokicseppeket tettem bele
- kekszformában sütöttem
- megsütöttem külön is, úgy is finom

Nincsenek megjegyzések: