2008. május 21.
THAI CSIRKELEVES / Latsia
THAI CSIRKELEVES / Latsia
2 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 marék citromfű
2 tk frissen reszelt gyömbér
1 ek olaj
4 dl csirkehúsleves
25 dkg csirkemellfilé
4 dl kókusztej
1 tsk halszósz
1 lime leve
1 tk piros currykrém
A hagymákat aprítottam, citromfüvet csíkokra vágtam.
Az olajon megpároltam őket a gyömbérrel együtt, majd felöntöttem a levessel.
A húst csíkokra vágtam a levesbe tettem, majd a kókusztejjel leöntve pár perc alatt puhára főztem.
A halszósszal, a lime levével és a currykrémmel ízesítettem.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése