2008. június 18.

MARHASÜLT TERIYAKI SZÓSZBAN, SALÁTAÁGYON


MARHASÜLT TERIYAKI SZÓSZBAN, SALÁTAÁGYON / Latsia

35 dkg marhahús / hátszín csíkokra vágva
2 ek Teriyaki szósz
1/2 uborka
2 ek friss koriander aprítva
1/2 lime leve
6 salátalevél
1 piros chilli aprítva
1/2 lilahagyma vékonyra szelve

A húst a szószba tettem, átforgattam és 10 percig pácolódni hagytam.
Közben az uborkát felaprítottam a korianderrel együtt, a lime levével meglocsoltam és összeforgattam.
A salátalevelekre halmoztam, megsóztam.
Forró serpenyőben /olaj nélkül! pár perc alatt megsütöttem a húst.
Rátettem a sült húst az uborka halomra és mgszórtam a lilahagymával és a chillivel.

Nincsenek megjegyzések: