2008. szeptember 12.

CSIRKÉS KOLBÁSZOS EGYTÁL




CSIRKÉS KOLBÁSZOS EGYTÁL / Latsia

1 lilahagyma szeletelve
2 gerezd fokhagyma aprítva
olívaolaj
1 ek chillipor
1/2 piros színű paprika darabolva
4 csirkecomb bőr nélkül darabolva
1 szál kolbász szeletelve
4 paradicsom hámozva, darabolva
3 dl csirkehúsleves
40 dkg - 1 doboz fehérbab
1 marék koriander

A forró olajon párold meg a hagymákat, add hozzá a chilliport, a húst és a kolbászt és süsd pár percig.
Keverd hozzá a paradicsoot és a levest, forrald fel, majd tedd bele a babot és főzd készre kb.20 perc alatt.
Szórd meg a korianderrel és tálald pitával.

Latsia:
- csirkemellből készítettem, 10 percig főtt

Nincsenek megjegyzések: