2008. szeptember 5.

SALÁTA A TENGER GYÜMÖLCSEIVEL



SALÁTA A TENGER GYÜMÖLCSEIVEL

1 csokor rukkola vagy más saláta
1 marék paradicsom
1 paprika
1/2 lilahagyma
1 uborka
3 db kockasajt
olívaolaj, ecet

2 szelet halfilé
1 zacskó vegyes tengeri cucc / polip, tinthal, rák, kagyló
olívaolaj, fokhagyma, fűszer ízlés szerint

A saláta hozzávalóit összekeverjük és átforgatjuk az olajjal, ecettel.
Forró olívaolajon átforgatjuk az áttört fokhagymát, rátesszük a halat, megszórjuk a fűszerrel, pár perc alatt megsütjük, 1x megfordítjuk.
Kivesszük a serpenyőből a halat, beleöntjük a tengeri cuccot és pár perc alatt megsütjük.

Nincsenek megjegyzések: