2008. október 9.

SONKÁS HAGYMÁS CANELLONI



SONKÁS HAGYMÁS CANELLONI / Latsia

3 póréhagyma 1 cm-esre vágva
3 dl zöldségleves
9 dkg sonka
8 friss lasagne lap
20 dkg créme fraiche vagy tejföl-tejszín fele-fele arányban
1 tk mustármag
5 dkg reszelt sajt
9 dkg prézli

200 fokra melegítsd elő a sütőt.
5 percig lefedve főzd a levesben felszeletelt pórét, szűrd le.
Fogd fel a levét, a pórét pedig keverd össze a sonkával.
Kanalazz / 8 ek / a keverékből minden tésztalap közepébe, tekerd fel és tedd egy tepsibe szorosan.
Keverd össze a levest a créme fraiche-sel, a mustármaggal és a reszelt sajt nagy részével.
Fűszerezd és öntsd a tésztára.
Szórd meg a prézlivel és a maradék sajttal, majd süsd meg 20 perc alatt.
Tálald zöld salátával.

Nincsenek megjegyzések: