2008. október 10.

Tengeri halfilé mandulával és zöldséggel



Tengeri halfilé mandulával és zöldséggel / Latsia

4 szelet tengeri halfilé
1/2 póréhagyma
3 dl sárgarépa
só, bors
2 ek olívaolaj
20 dkg főtt fehérbab - konzerv
20 dkg főtt feketebab - konzerv
1 üveg "Chunky salsa"

A halszeleteket egy tűzálló tálba fektetjük.
Megszórjuk a karikákra vágott póréval és répával.
Sózzuk-borsozzuk és meglocsoljuk az olívával.
A babkonzerveket leszűrjük, és összekeverjük a "Chunky salsa" szósszal.
200 fokos sütőben 20 perc alatt átsütjük.

Latsia:
- a" Chunky salsa" szószt természetesen helyettesíthetjük egy jó kis paradicsomszósszal, amibe fűszereket keverünk

Nincsenek megjegyzések: