2008. december 3.

CSIRKEFAZÉK


CSIRKEFAZÉK / Latsia

1 kg filézett csirkecomb / bőr és csont nélkül
2 ek olaj
2 gerezd fokhagyma átnyomva
30 dkg darabolt hámozott paradicsom - konzerv
3 ek ajvar
2 ek édes chilliszósz
1 ek paradicsompüré
1 dl rizs
2 dl csirkehúsleves
só, bors, gyömbér, fahéj

A forró olajon körbesütöm a húst, majd hozzáöntöm a többi hozzávalót.
Fűszerezem és lefedve kb 20 percig főzöm, időnként megkeverem.
Hozzákeverem az alábbiakat és további 5 perc alatt készrefőzöm.

1 piros színű paprika csíkokra vágva
20 dkg főtt vörösbab - konzerv
2 marék fekete olivabogyó

Latsia:
- maradékok felhasználására készült egytálétel, nagyon finom lett!

Nincsenek megjegyzések: