2009. január 11.
FŰSZERES HAL-EGYTÁL
FŰSZERES HAL-EGYTÁL / Latsia
1 ek olívaolaj
2 gerezd fokhagyma
1 tk római kömény
1/2 tk paprika
20 dkg hámozott, darabolt paradicsom - konzerv
1 piros színű paprika aprítva
45 dkg hafilé nagyobb darabokra vágva
1 csokor koriander
1 citrom gerezdekre vágva
A forró olajon 1 perc alatt lepirítjuk a fokhagymát a paprikával és a köménnyel.
Hozzáadunk 1 dl vizet és a paradicsomot.
Felforraljuk, majd takarékra vesszük a lángot, hozzákeverjük a paprikát és 5 percig főzzük.
Beletesszük halat és további 5 perc alatt készrefőzzük.
Korianderrel megszórva a citromgerezdekkel tálaljuk.
Címkék:
BBC-GF,
egytálétel,
hal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése