2009. március 22.

KRÉMES BACONOS CSIRKE TÉSZTÁVAL


KRÉMES BACONOS CSIRKE TÉSZTÁVAL

2 főre

1 ek olívaolaj
2 csirkemellfilé
10 dkg füstölt bacon
4 ek fehérbor
10 dkg fagyasztott zöldborsó
5 ek tejszín
22 dkg főtt tollszártészta - penne
só, bors

A forró olajre tesszük a húsokat és körbeszórjuk a baconnal.
4 percig nagylángon sütjük, majd a húsokat megfordítjuk, megkeverjük a bacont és felöntjük a borral.
1-2 percig sütjük, majd hozzákeverjük a borsót, a tejszínt és a főtt tésztát, fűszerezzük.
4 perc alatt összesütjük, ezalatt a csirkehús átsül, majd azonnal tálaljuk.

Latsia:
- ha nem azonnal fogyasztod, akkor számolj azzal, hogy egy kis plusz tejszínre lesz szükséged tálalás előtt, mert azt a keveset, amit a recept ír, pillanatok alatt beszívja

Nincsenek megjegyzések: