2009. május 2.
SLOW COOKED SERTÉSSÜLT
SLOW COOKED SERTÉSSÜLT / Latsia
1 db kötözött sertéscomb fűszerkeverék /só, bors, koriander, köménymag/
1 ek olaj
1/2 fej fokhagyma
3 dl zöldségleves
A húst fokhagymagerezdekkel megtűzdelem /a résekbe nyomom/ és bedörzsülöm a fűszerkeverékkel.
Forró olajon körbepirítom, majd leveszem róla a kötöző hálót.
Egy tűzálló tálba fektetem, leöntöm a levessel és lefedem. 150 fokra előmelegített sütőben 2-2,5 óra alatt puhára sütöm.
Latsia:
-nagyon finom puha omlós lesz az egyébként száraznak mondható sertéscomb
Címkék:
sertéshús,
slow cooked
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése