2009. június 28.
SÜLT ÚJKRUMPLI PÁRMAI SONKÁVAL ÉS DISZNÓBABBAL
SÜLT ÚJKRUMPLI PÁRMAI SONKÁVAL ÉS DISZNÓBABBAL / Latsia
Itt egy újabb recept a júliusi Good Foodból, finom volt!:O)
10 dkg disznóbab - fava/broad bean
olívaolaj és vaj a sütéshez
25 dkg újkrumpli félbevágva, és puhára párolva
2 szelet Pármai sonka ropogósra grillezve és darabolva
2 ek petrezselyem aprítva
1 ek sherry ecet
Főzd meg 4 perc alatt a babot, szűrd le, és ha kihűlt, húzd le a szürke héját.
Forrósíts fel egy kis olajat és vajat egy serpenyőben és süsd a krumplit barnára, ropogósra.
Add hozzá a babot, a sonkát, a petrezselymet, fűszerezd és forgasd össze.
Csepegtesd rá az ecetet tálald.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
1 megjegyzés:
Ó, ez a fotón még kívánatosabb, mint gondoltam volna!!!
Megjegyzés küldése