LAZACSÜLT SOKBABOS SALÁTÁVAL, OLIVÁVAL ÉS GOMBÁVAL
Az elmúlt napokban főként roston húsokat ettünk salikkal, egyrészt mert jobban csúsznak ezek mostanában, másrészt pedig mert a minap az osztálytalálkozónkon egy profi sportoló, fittness tréner ült mellettem, aki már a suliban is a topon volt a sportban, és hatott rám a szövege!:-)))
Ja, különben azért az eperparfémat szépen bekanalazta a tányérkámról, ugye Körte?:-)))
Na ezért a következő kajákat Neked ajánlom!
4 vékony szelet lazac
A lazacot sütőpapírral bélelt tepsiben, 200 fokra előmelegített sütőbe tettem 20 percre.
Amikor kész lett, kivettem, és letakarva félretettem.
Közben elkészítettem a salit:
1 marék kisméretű gomba
4-5 gerezd fokhagyma
1 marék paprikával töltöttolívabogyó
csipet kakukkfű
só
Kevés olajon megpároltam a gombát a fokhagymával, beleforgattam az olivát és az egészet megszórtam kakukkfűvel és a sóval.
Beleforgattam 1 doboz főtt vegyesbabot - /3 féle bab és búza van benne/ és a lazaccal tálaltam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése