2010. április 2.
MALACKARAJ HOISIN MÁRTÁSBAN
MALACKARAJ HOISIN MÁRTÁSBAN / Latsia
Rém "eccerű" és igen finom, a minap készült, de csak most van egy kis időm feltenni.
1 darab mlackarajt 1 éjszakát Hoisin szószba forgatva és egy kis fokhagymával megszórva, érleltem a hűtőben.
Másnap egy tepsit sütőpapírral kibéleltem és 200 fokra előmelegítettem a sütőt.
A húst vastagabb szeletekre vágtam, egymás mellé pakoltam a tepsiben és a pácot a szeletekre kanalaztam.
10 percig sütöttem, majd letakarva még 10-15 percet és wokzöldséggel tálaltam.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
12 megjegyzés:
Ínycsiklandó a recepted, muszáj kipróbálnom.
Lebabázom :))))
Annyira jól néz ki
Kellemes Húsvéti Ünnepet kívánok az egész családnak!
Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánok!
Drága Latsia! Áldott, békés húsvétot Neked és a szeretteidnek!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok, neked és az egész családnak
Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok neked és egész családodnak!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Nektek!
Kellemes húsvéti ünnepet!! :)
Boldog Nyuszit Latsia! Teljenek békében és boldogságban az ünnepek! :)
Békés, boldog ünnepeket kívánok nektek!:)
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM MINDNYÁJATOKNAK!:-))
Megjegyzés küldése