Egy gyors, mutatós könnyű étel ismét 2006-ból...
A laposkenyeret tortillával is helyettesíthetjük.
LAPOSKENYÉR TORMAKRÉMMEL ÉS FÜSTÖLTHÚSSAL
A laposkenyeret megkenem tormakrémmel (ha nincs kész, lehet frissen reszelt tormával is, egy kis tejszínnel elkeverve), betakarom friss salátalevelekkel, majd füstölt rénszarvas sonkával, feltekerem, majd 3 cm-es darabokra vágom.
A második adagot és prosciutto-val csináltam, azzal is nagyon finom!
7 megjegyzés:
Ó, hogy ez milyen szemetgyönyörködtető!
Eszméletlen jó, guszta
Étvágygerjesztőek ezek a vidám színek így együtt!
Egy jó kis mutatós kaja,nagyon guszta:-)
Szemi, szép színei vannak, pedig milyen kis alap hozzávalók, sonka, saláta, torma....:-)
Bianka, köszi:-)
Anazar, igen, az a hamm bekaplak típus!:-D
Ditta, lehet lazaccal is csinálni, de akkor elveszíti a könnyedségét:-)
Marad az itthon kapható füstölt sonka szeletek:-)
Ditta, sztem az tökéletes!
Megjegyzés küldése