2011. január 22.
RÁCOLT HÚS
Ez sem új:-) 2006... de attól még igen finoom!:-)
A recept 4 személyre szól, de könnyen "felnagyítható".
RÁCOLT HÚS
4 szelet tarját megsózva félreteszek.
Krumplit, hagymát, paprikát, paradicsomot, felszeletelem.
A mennyiségeknek csak a sütőedény és a család ízlése szab határt.
Nálunk ez 1-2 hagymát, 2-3 paradicsomot és 4 paprikát jelent.
A sütőedényt zsírral jól kikenem, beleteszem a sózott krumplit, erre kerül a hagyma, paprika, paradicsom és végül a hús.
Lefedve mehet a sütőbe kb. 1 óra alatt elkészül.
Félidőben a húst megfordítom, a végén pedig tejföllel megöntözve 5-10 percre fedetlenül teszem vissza sütőbe.
Címkék:
egytálétel,
sertéshús
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
6 megjegyzés:
Jó kis recept és guszta!
Nagyon jól néz ki, guszta és főleg kívánatos. Én csirkecombokkal, szárnyával szoktam ilyet készíteni.
Nagyon jó,tartalmas,finom és nagyon guszta:-)
Nagyon guszta!! De sajnálom hogy most láttam meg, mert nincs itthon paradicsom, meg paprika, mert különben holnap ez lett volna az ebéd. Jövőhéten megcsinálom az tuti.:)
az első kép megabrutál. amolyan hadd rohanok ki innen a gép mellől, s gyorsban próbáljam imitálni.
Finom lehet!:-)
Megjegyzés küldése