2011. március 11.
RAVIOLI AVOKÁDÓVAL ÉS RÁKKAL
Ismét egy könnyű és egészséges ebéd vagy vacsora...
Megint süt a nap!:-)
RAVIOLI AVOKÁDÓVAL ÉS RÁKKAL
50 dkg friss ravioli (fűszerrel vagy gombával töltve) esetleg tortellini
2 ek olívaolaj
1 póréhagyma
1 tk só
bors
1,5 dl fehérbor
2 ek kapor (én metélőhagymát használtam)
2 avokádó
30-40 dkg koktélrák
5 dkg Parmiggiano Regano (parmezán)
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, félretesszük.
Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, a felszeletelt pórét átforgatjuk rajta.
Sózzuk-borozzuk és felöntjük a borral, felforraljuk.
Rádobjuk a rákot, összeforgatjuk és összekeverjük a tésztával, a kaporral, az avokádóval.
Megszórjuk a sajttal és azonnal tálaljuk.
Címkék:
saláta,
tengeri cucc,
tészta
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
1 megjegyzés:
Gyönyörű színek
Megjegyzés küldése