Elvileg paprikás csirkét szerettem volna enni... de aztán főzőhagyma és más kellékek (úgy, mint pl. igazi piros színű pirospaprika híján ez lett...
Viszont nagyon jól sikerült, egy újabb kedvenc került a többi közé:-)
Ajánlom azoknak, akik szeretik a jó szóóóószos húsokat és új ízre vágynak, mert a póréhagyma édeskés jellege és a koriander friss fűszeressége nagyon jó kis aromát hoz össze.
Ja, és hogy mitől lett ilyen színe?:-)) Gondolom a "nempiros" piros paprikától....
KORIANDERES TEJFÖLÖS CSIRKECOMB
10 db csirke alsócomb
1/2 póréhagyma
1 ek olívaolaj
só, bors
2 ek pirospaprika
1 dl csirkealaplé
2 ek tejföl
2 ek friss koriander
Az olívaolajon megpároljuk a felaprított hagymát és rátesszük a húst.
Körbesütjük, megszórjuk pirospaprikával és összeforgatjuk.
Felöntjük az alaplével és fedő alatt puhára pároljuk.
Rátesszük a tejfölt, összemelegítjük és korianderrel megszórva tálaljuk.
5 megjegyzés:
Remek étek szeretem én is.
Naggyon guszta!:) kipróbálásra kerül:)
Nálunk is nagy kedvenc a szaftos husi, az új ízeket pedig szeretem kipróbálni, így hamarosan elkészítem.:)
Nagyon finom lehet, a szaftos hús nagy sztár nálunk is. Viszont a koriander az válóok, az inkább kihagyom, jobb a béksség:)
Köszi Mindenkinek!:-)
Trollanyu, én is nehezen szoktam meg, mert itt sok mindenbe beleteszik, de már szeretem!-)
Megjegyzés küldése