2008. május 29.

Édes-chillis csirke roston


Édes-chillis csirke roston / Latsia

4 ek chilli szósz
2 ek méz
2 ek olívaolaj
4 csirkemellfilé bőrrel
2 gerezd fokhagyma
1 lime a tálaláshoz

Keverd össze egy tálban a mártás hozzávalóit.
/ méz, olaj, chilli szósz /
Egy éles késsel vagdosd be a bőrt, sózd-borsozd.
Emeld meg és nyomkodd alá a pépesített fokhagymát.
Nyomkodd bele a mártásba a húsokat, a felesleget tedd félre.
8 perc alatt grillezd meg a húsok egyik oldalát, fordítsd meg, kend meg a maradék mártással és további 6-8 perc alatt süsd készre.
Facsarj rá egy kis lime levet és tálald.

Latsia:
- bőr nélkül csináltam most, és úgy is nagyon finom, ebben az esetben a mártásba kell tenni a fokhagymát

Nincsenek megjegyzések: