2008. május 29.

Sütőtökös-spenótos gnocchi




Sütőtökös-spenótos gnocchi

45 dkg sütőtök
1 gerezd fokhagyma
2 ek olívaolaj
50 dkg gnocchi
20 dkg friss bébispenót
10 dkg kecskesajt

Tedd egy tepsibe a feldarabolt sütőtököt, forgasd össze a fokhagymával, olajjal, sóval, borssal, és tedd 200 fokra előmelegített sütőbe.
Süsd meg 20 perc alatt, míg megpuhul.
Közben főzd meg a gnocchit, és az utolsó pár másodpercre dobd a vízébe a spenótot, majd szűrd le.
Öntsd a sütőtökhöz, jól forgasd át.
Tálaláshoz szórd meg a sajttal.

Latsia:
- Feta sajttal csináltam és isteni kaja!

Nincsenek megjegyzések: