2008. május 21.

TENGERGYÜMÖLCSEI TÉSZTA




TENGERGYÜMÖLCSEI TÉSZTA

20 dkg tészta
1 ek olívaolaj
2-3 gerezd fokhagyma aprítva
2 marék petrezselyem aprítva
20 dkg koktélrák
20 dkg kagyló
20 dkg tintahalkarika
1 ek kaviár
3 ek créme fraiche
1/2 doboz Philadelphia krémsajt / 10 dkg

A tésztát sós vízben megfőzzük.
Közben elkészítjük a ragut így:
A forró olívaolajon átforgatjuk az áttört fokhagymát, rádobjuk a tengeri cuccokat és megszórjuk a petrezselyemmel.
Sózzuk-borsozzuk.
Pár perc alatt megpároljuk, majd rákanalazzuk a créme fraiche-t és a krémsajtot, átmelegítjük.
A közben kifőtt, leszűrt tésztát és a kaviárt a tengeri raguhoz keverjük és azonnal tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések: