CSOKISZELET GAZDAGON
1 dl tejszín
15 dkg étcsoki
1/2 citrom reszelt héja
1,5 dl kandírozott narancshéj és/vagy füge
1 dl mogyoró vagy kesudió vagy dió
1/2 dl pirított sós napraforgómag
Főzd fel a tejszínt majd húzd le a tűzről.
Darabold bele a csokit és keverd addig, amíg felolvad benne.
Keverd hozzá a többi hozzávalót és öntsd egy fóliával kibélelt 15 cm-es formába.
Tedd a hűtőbe min. 4 órára, majd egy éles késsel szeleteld fel.
Latsia:
- 10 dkg 70 %-os kakaótartalmú csokit és 5 dkg tejcsokit tettem bele
- napraforgómag nem volt sós, narancshéjat, aszalt barackot és fügét tettem bele
- 40 dkg-s vajasdobozt béleltem ki folpackkal, pont belefér
- a fagyasztóban hűtöttem le, kicsit rövidebb ideig tart!:O)
- ISTENI!!!
1 megjegyzés:
Huha ez nemcsak szep, de megvagyok gyozodve nagyon fincsi is. Ha nem gond, hamarosan lekoppintom. :)))
Megjegyzés küldése