2009. február 18.
CSIRKEPAPRIKÁS GOMBÁVAL
CSIRKEPAPRIKÁS GOMBÁVAL / Latsia
1 ek olaj
1 hagyma
2 ek pirospaprika
50 dkg csirkemell
só, bors
3 vargánya gomba
1 doboz tejföl
1 ek petrezselyem
A forró olajon megpároltam a felaprított hagymát, majd hozzákevertem a pirospaprikát.
Rádobtam a felkockázott csirkemellet, sóztam-borsoztam és jól átforgattam.
Felöntöttem egy egész kics vízzel /csak, hogy le ne kapjon/ és pár percig fedő alatt pároltam.
Hozzákevertem a nagybb darabokra vágott gombát és lassú tűzön pár perc alatt puhára pároltam.
Belekevertem a tejfölt és megszórtam petrezselyemmel.
Latsia:
- 2 %-os créme fraiche-t tettem tejföl helyett
Címkék:
csirke,
egytálétel
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése