MÁLNAHAB - Mousse
Egy kis esti nyalánkság...
1,5 ek porcukor
2 dl tejszín
1 marék málna összetörve
A tejszínt kemény habbá verjük, közben óvatosan hozzáadagolva a porcukrot.
Beleforgatjuk óvatosan a málnát és poharakba kanalazzuk a krémet.
Behűtjük 30 percre, majd tálalás előtt ízlés szerint díszítjük.
6 megjegyzés:
Ahh,ez kínzás,ilyenkor málnahabot felrakni:-)
Én is pohárkrémet csináltam.
De a Tiéd még gyorsabb verzió, szívesen megkóstolnám.
Jó ötlet!
Szeretem a poharas dolgokat, főleg, ha egyszerű. Én is készítettem ma egyet.
http://thrini-faluvgikurtakonyha.blogspot.com/2009/10/edesseget-kivantam.html
Üdv. Thrini
Belly bocs, de a múltkori tortád után Te csak ne beszélj kínzásról!!!!
:-)))
Thrini, megnéztem a Tiédet, gyönyörű!
Hétvégén én is legyártom, mert maradt egy kis piskótám!;-))
Ó, ez a málna október végén-ez tényleg kínzás:)))
Trinity, bocs, nem akartalak szenvedtetni:-))
Megjegyzés küldése