2009. október 26.

MÁLNAHAB





MÁLNAHAB - Mousse

Egy kis esti nyalánkság...

1,5 ek porcukor
2 dl tejszín
1 marék málna összetörve

A tejszínt kemény habbá verjük, közben óvatosan hozzáadagolva a porcukrot.
Beleforgatjuk óvatosan a málnát és poharakba kanalazzuk a krémet.
Behűtjük 30 percre, majd tálalás előtt ízlés szerint díszítjük.

6 megjegyzés:

Belly írta...

Ahh,ez kínzás,ilyenkor málnahabot felrakni:-)

Thrini írta...

Én is pohárkrémet csináltam.
De a Tiéd még gyorsabb verzió, szívesen megkóstolnám.

Thrini írta...

Jó ötlet!
Szeretem a poharas dolgokat, főleg, ha egyszerű. Én is készítettem ma egyet.
http://thrini-faluvgikurtakonyha.blogspot.com/2009/10/edesseget-kivantam.html
Üdv. Thrini

Latsia írta...

Belly bocs, de a múltkori tortád után Te csak ne beszélj kínzásról!!!!
:-)))

Thrini, megnéztem a Tiédet, gyönyörű!
Hétvégén én is legyártom, mert maradt egy kis piskótám!;-))

trinity írta...

Ó, ez a málna október végén-ez tényleg kínzás:)))

Latsia írta...

Trinity, bocs, nem akartalak szenvedtetni:-))