Mexikói csirke serpenyős
1 csésze nyers hosszú szemű fehér rizs (Basmati-t használtam)
1 csésze Taco szósz
2 csésze előfőzött aprított csirke
1 doboz vörös bab
1 evőkanál chili por
2 csésze csirke húsleves
1 csésze reszelt sajt
2 zöld hagyma, szeletelve
Egy nagy serpenyőben keverjük össze a rizst, a szószt, a csirkehúst, a leszűrt babot, a chili port és a csirkehús levest.
Fedd le és kapcsold be a hőfokot maximumra, és hagyd, hogy az étel teljes felforrjon.
Most vedd le a hőmérsékletet alacsonyra és hagyd lassan rotyogni 15-20 percig.
Ezután kapcsolja ki a tűzhelyet, és hagyd még 5 percig a fedővel a helyén pihenni.
Vedd le a fedőt és keverd össze az ételt egy villával.
Szórd meg a sajttal és tedd vissza a fedőt néhány percre, amíg a sajt megolvad.
Szórd rá a zöld hagymát az olvasztott sajtra és forrón tálald.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése