2020. április 26.

NYERS ÉTCSOKI TORTA



NYERS ÉTCSOKITORTA

Alap:
100 g mandula
70 g datolya, kimagozva
1/2 tk só
2 ek kókuszolaj

Krém:
2 érett nagy avokádó
70 g nyers kakaó
50 g kókuszolaj
100 g nyers nádcukor
1 vaníliarúd kikapart magjai 
1 csipet só

Az alap hozzávalóit késes robotgépben összekeverjük és egy folpackkal bélelt 18 vagy 20 cm átmérőjű kapcsos tortaformába simítjuk. Betesszük a mélyhűtőbe, amíg elkészítjük a krémet.

A krém hozzávalóit a késes robotgéppel összekeverjük és a behűtött alapra simítjuk. Visszatesszük a mélyhűtőbe és 1 óra alatt készre hűtjük. Tálás előtt 20 perccel kivesszük.

Nincsenek megjegyzések: