2020. május 15.

MASNITÉSZTA RUKKOLÁVAL ÉS SONKÁVAL



Egy igazi olasz, gyors ebéd vagy vacsora! 😍

MASNITÉSZTA RUKKOLÁVAL ÉS SONKÁVAL

400 g masnitészta
100 g + 20 g rukkola, külön
350g főtt burgonya 
4 + 2 ek olíva olaj, külön
500 ml zöldségleves 
2 ek Parmezán reszelve
1 mogyoróhagyma, aprítva
150 g sonka
só, bors ízlés szerint

Főzd ki a tésztát a csomagolásán leírtak szerint, szűrd le és tedd félre. 
Turmixold krémessé a szósz hozzávalóit( rukkola, főtt burgonya, 4 ek olíva olaj, zöldségleves, Parmezán, só, bors) és tedd félre. 
Egy serpenyőben az maradék 2 ek olíva olajon süsd össze 2-3 perc alatt a mogyoróhagymát a sonkával és a maradék 20 g rukkolával. Öntsd a tésztára a szósszal együtt és keverd át. Tálald azonnal.

Nincsenek megjegyzések: