A legpuhább csirkemell! Nálunk az első helyen van, nagyobb adagot lesütve, csíkokra vágva, az egész heti szendvicsbe is elég!
Sült csirkemell
4 csont nélküli, bőr nélküli csirkemell
3 ek olvasztott vaj
1 ek barna cukor
1 tk só
1 tk olasz fűszerkeverék
1 tk füstölt paprika
1/4 tk fokhagymapor
1/4 tk hagymapor
1/4 tk fekete bors
2 ek apróra vágott petrezselyem
(elhagyható)
Melegítse elő a sütőt 200 ° C-ra.
Fújd be a tepsit tapadásmentes főző spray-vel vagy az olvasztott vajból kend meg kicsit.
Kend ke a hús mindkét oldalát az olvasztott vajjal.
Keverd össze egy kis a tálban a barna cukrot, a sót, az olasz fűszert, a füstölt paprikát, a fokhagymát, a hagymát és a fekete borsot.
Dörzsöld be a csirkemell mindkét oldalát.
Süsd a csirkét 18-20 percig.
Szeletben van csíkokra vágva tálald a petrezselyemmel megszórva.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése