Nyári ebéd volt ma, mert bizony a hőmérséklet ma 40 fok volt...
RÁK ÉS LAZAC MANGÓSALÁTÁVAL
2 ek olívolaj
2 szelet lazac
40 dkg tisztított rák
4 gerezd fokhagyma áttörve
1 tk chilipehely
A forró (fokhagymával megszórt ) olívaolajon pár perc alatt megsütöm a lazac mind2 oldalát, kiveszem a serpenyőből és félreteszem.
A serpenyőbe dobom a chilit és a rákot, majd 4-5 perc alatt megsütöm.
A lazacokat félbevágom, tálra teszem, ráöntöm a serpenyő tartalmát és a salátával tálalom.
Mangósaláta
1 zacskó vegyes saláta
1 mangó hámozva, felkockázva
1 avokádó hámozva, felkockázva
1 marék fenyőmag és napraforgómag
1 marék friss koriander
Olíva olaj ízlés szerint
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése