2008. december 3.
CSIRKEFAZÉK
CSIRKEFAZÉK / Latsia
1 kg filézett csirkecomb / bőr és csont nélkül
2 ek olaj
2 gerezd fokhagyma átnyomva
30 dkg darabolt hámozott paradicsom - konzerv
3 ek ajvar
2 ek édes chilliszósz
1 ek paradicsompüré
1 dl rizs
2 dl csirkehúsleves
só, bors, gyömbér, fahéj
A forró olajon körbesütöm a húst, majd hozzáöntöm a többi hozzávalót.
Fűszerezem és lefedve kb 20 percig főzöm, időnként megkeverem.
Hozzákeverem az alábbiakat és további 5 perc alatt készrefőzöm.
1 piros színű paprika csíkokra vágva
20 dkg főtt vörösbab - konzerv
2 marék fekete olivabogyó
Latsia:
- maradékok felhasználására készült egytálétel, nagyon finom lett!
Címkék:
csirke,
egytálétel
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése