2020. május 22.

Fokhagymás Vajas Marhasült Falatok





Fokhagymás Vajas Marhasült Falatok

1 ek olívaolaj
4 gerezd fokhagyma, hámozva és zúzva
450 g hátszín falatnyi méretű darabokra vágva
só, bors ízlés szerint
2 ek vaj
1 ek apróra vágott petrezselyem
1 ek apróra vágott metélőhagyma

Melegítsd meg az olajat egy nagyobb méretű serpenyőben közepes hőn.
Tedd bele a zúzott fokhagymát és süsd 1 percig.
Add hozzá a húst, és süsd barnára, kb. 3-4 percig mindkét oldalán 
Csökkentsd a hőt és add hozzá a vajat.
Keverd össze, hogy a vaj megolvadjon, és bevonja a húst. Fűszerezd sóval és borssal, és díszítsd petrezselyemmel és metélőhagymával.

Nincsenek megjegyzések: